what going on?

13 Reasons Why 1x3

Tape 2, Side A

Marrëdhëniet e Hanës pushtohen nga xhelozia e nga thashethemet. Aleksin e pushtojnë ndjenjat e fajit. Klei, në zbulimin e asaj që po ndodh, përfundon në një situatë të ndërlikuar dhe e gjen veten të dehur.

13 Reasons Why: 1×3
Mar. 31, 2017

13 Reasons Why season 1