what going on?

13 Reasons Why 1x2

Tape 1, Side B

Klei vazhdon të përparojë në historinë e kastave të Hanës dhe zbulon edhe të tjerë njerëz të përfshirë në të. E vërteta vazhdon të jetë mister.

13 Reasons Why: Sezoni 1 x Episodi 2
Mar. 31, 2017

13 Reasons Why season 1