what going on?

13 Reasons Why 1x6

Tape 3, Side B

Takimi i Hanes per Shen Valentin nuk shkon sipas planit. Alex perfshihet ne nje sherr ne shkolle dhe i duhet te perballet me bordin e nderit te shkolles.

13 Reasons Why: 1×6
Mar. 31, 2017

13 Reasons Why season 1