what going on?

13 Reasons Why 1x4

Tape 2, Side B

Hana mendon se dikush e perndjek dhe ngre nje kurthe. Mamaja e saj perballet me drejtorin, Klei hakmerret ndaj dikujt qe i beri keq Hanas.

13 Reasons Why: 1×4
Mar. 31, 2017

13 Reasons Why season 1