what going on?

13 Reasons Why 1x10

Tape 5, Side B

Hana, e dehur pas festës shkon në shtëpi me makinë, me Sherin, por i ndodh një e papritur. Xhesika fillon të sillet çuditshëm dhe Klei zbulon të vërtetën e tragjedisë së Xhefit.

13 Reasons Why: 1×10
Mar. 31, 2017

13 Reasons Why season 1