Sean Pertwee

I.D.
0

I.D.

 
I.D.
Four policemen go undercover and infiltrate a gang of football hooligans hoping to route out their leaders. For one of the four, the line between 'job' and 'yob' becomes more unclear as time passes . . .
0 /0
Gotham
7.8

Gotham

2014
Gotham
Më parë nga Batman, Gotham ishte një qytet i rrezikshëm dhe i korruptuar, dhe detektivit James Gordon i cili zbaton punën e tij duhet të përballet vazhdimisht me të mirën dhe të keqen.
7.8 /5
Goal!: The Dream Begins
6
HD
Goal!: The Dream Begins
Djaloshit të talentuar Santiago Munez i jepet një mundësi në futbollin profesionist, pasi vëzhgohet nga një kërkues talentesh i cili e nënshkruan me Njukasëllin.
6 /3