James Franco

Oz: The Great and Powerful (2013)
0
HD
Oz: The Great and Powerful (2013)
Oskar Digsi, një magjistar amator dhe i djallëzuar që punon në një cirk diku në Kansas, hipën në balonën e tij dhe përfundon në Vendin e Ozit. Fati i tij ndryshon sepse aty të gjithë mendojnë se ai është një magjistar i madh. Por shumë shpejt ai do të përballet me tre magjistare të cilat dyshojnë në aftësitë e tij.
0 /0
Why Him? (2016)
8.9
CAM
Why Him? (2016)
Nje baba formon nje rivalitet me te dashurin e pasur te vajzes se tij.
8.9 /25
This Is the End
0
HD
This Is the End
Është Fundi që ndjek gjashtë shokë të ngecur në një shtëpi pas një sërë ngjarjesh të çuditshme dhe katastrofike që shkatërrojnë Los Anxhelosin. Ndërsa bota po merr fund jashtë, furnizimet po pakësohen dhe efekti i mbylljes brenda po kërcënon të shkatërrojë miqësinë e tyre brenda. Më në fund, ata detyrohen të largohen nga shtëpia, duke u përballur me fatin e ...
0 /0
Sausage Party (2016)
8.7
Sausage Party (2016)
Një salsiçe përpiqet të zbulojë të vërtetën mbi ekzistencën e tij.
8.7 /7
Spring Breakers
7
Spring Breakers
Katër shoqe, në të njëjtin universitet, mezi presin të kalojnë pushimet pranverore në plazhet e Floridës. Problemi është se asnjëra nuk ka para dhe për të realizuar planet, ato kryejnë një grabitje me armë. Por pushimet e ëndërruara nuk zgjasin shumë dhe veprimet e tyre i çojnë në burg.
7 /6
The Interview
10
HD
The Interview
Dejv Skajlark dhe producenti Eron Rapoport drejtojnë një shfaqje personazhesh të famshëm të quajtur "Skajlark Sonte". Kur atyre u jepet një mundësi për të investuar diktatorin korean Kim Jong-un, ata rekrutohen nga CIA për ta kthyer udhëtimin e tyre për në Pyongyang në një mision sekret për të vrarë diktatorin.
10 /1