Bryan Cranston

Power Rangers (2017)
7.4
CAMHD
Power Rangers (2017)
Power Rangers flet per një grup gjimnazistësh qe do të shfrytëzojnë superfuqitë e tyre unike për të shpëtuar botën.
7.4 /5
Why Him? (2016)
8.9
CAM
Why Him? (2016)
Nje baba formon nje rivalitet me te dashurin e pasur te vajzes se tij.
8.9 /25
The Infiltrator
8.7
HD
The Infiltrator
Historia e vërtetë e një te infiltruari në trafikimin dhe pastrimin e parave nga karteli i drogës së Pablo Eskobarit.
8.7 /3
Kung Fu Panda 3
8.8
HD
Kung Fu Panda 3
Duke vazhduar aventurat e tij legjendare, Pou duhet të përballet me dy kërcënime të jashtëzakonshme epike, një tw mbinatyrshme dhe një tjetër afër shtëpisë së tij.
8.8 /8
Godzilla
10
HD

Godzilla

2014
Godzilla
Përbindëshi më i famshëm në botë, Godzilla, do të ndeshet me dy krijesa gjigande, të cilat kërcënojnë seriozisht ekzistencën e njerëzimit.
10 /2