Tom Hanks

Cast Away (2000)
10
HD

Cast Away (2000)

Një ekzekutiv i FedEx duhet të transformojë veten fizikisht dhe emocionalisht për ti mbijetuar , pasi airoplani i tij rrëzohet  në një ishull të ...
Inferno (2016)
9
HD

Inferno (2016)

Kur Robert Langdoni zgjohet në një spital italian me amnezi, ai bashkohet me Dr. Siena Bruks-in dhe së bashku ata duhet të shpejtojnë nëpër ...
Sully
10
HD

Sully

2016

Sully

Historia e Çesli Salinberger, i cili u bë hero pas zbritjes së lehtë të avionit të tij në ujërat e lumit Hadson, duke shpëtuar të gjithë ...
Road to Perdition
8
HD

Road to Perdition

Besimi vihet në sprovë, kur djali i një vrasësi me pagesë shikon për herë të parë ç'bënte i ati për të siguruar jetesën
Toy Story
5.5

Toy Story

1995

Toy Story

Led by Woody, Andy’s toys live happily in his room until Andy’s birthday brings Buzz Lightyear onto the scene. Afraid of losing his ...