Toby Jones

Atomic Blonde
9.2
HD

Atomic Blonde

Një agjente zbulimi e MI6-ës dërgohet me mision në Berlin gjatë Luftës së Ftohtë për të zbuluar vrasjen e një agjenti dhe për të marrë listën e ...
Seriali Sherlock
8.8

Seriali Sherlock

Veterani i luftës, Dr. Xhon Uatson, rikthehet në Londër në nevojë të një vendi për të qendruar. Ai takon Sherlock Holmes, një detektiv ...
Morgan (2016)
5.9
HD

Morgan (2016)

Një konsulente menaxhimi risku e një korporate duhet të vendosë t’i japë fund ose jo një qenieje njerëzore të krijuar artificialisht pasi ...
Tale of Tales
8.8
HD

Tale of Tales

Një herë e një kohë, ishin tre mbretëri fqinje, secila me nga një kështjellë madhështore. Ndiqni tre historitë aventureske nga secila Mbretëreshe ...
Snow White and the Huntsman
6.1
HD

Snow White and the Huntsman

Para shume vitesh Mbretëresha e mrekullueshme Ravena vrau Mbretin natën e pare te tyre te martesës.. Tani i nevojitet një zemër e “virgjër” qe te ...