Tim Robbins

The Shawshank Redemption
8.8
HD

The Shawshank Redemption

Andi Dufrein është një bankier i cili dënohet me burg të përjetshëm për vrasjen e gruas së tij dhe dashnorit të saj. Në burg ai njihet me Red-in, ...
Life of Crime
5.8
HD

Life of Crime

Dy kriminel të rëndomtë marrin më shumë nga pazari që bënë pasi rrëmbyen gruan e një agjenti të korruptuar pronash të patundshme, i cili nuk ...
War of the Worlds
9
HD

War of the Worlds

Pasi Toka është e pushtuar nga makina luftuese trekëmbëshe të alienëve, një familje lufton për të mbijetuar.