Thomas Kretschmann

Downfall
0
HD

Downfall

2004

Downfall

Në Prill të vitit 1945, Gjermania qëndron në prag të humbjes kundër ushtrise Sovjetike, dhe është drejt izolimit nga perëndimi dhe në jug. ...
Next
10

Next

2007

Next

Las Vegas showroom magician Cris Johnson has a secret which torments him: he can see a few minutes into the future. Sick of the examinations he ...
Resident Evil: Apocalypse (2004)
10

Resident Evil: Apocalypse (2004)

Alis zgjohet në qytetin Rakun, duke zbuluar se ai është infestuar me zombi dhe përbindësha. Me ndihmën e Xhill Valentajn dhe Karlos Olivera, ajo ...
Valkyrie
3

Valkyrie

2008

Valkyrie

Një dramatizim i 20 korrikut të oficerëve Gjermanë një grusht shteti politik vrasje, dhunë tej të dëshpëruar për parandalimin e luftës së Dytë ...
Central Intelligence
10
HD

Central Intelligence

Pasi ribashkohet me një mik të vjetër nëpermjet Facebook-ut, një llogaritar i urtë e i sjellshëm joshet nga bota e spiunazhit ndërkombëtar.
Hitman: Agent 47
7.9

Hitman: Agent 47

Një vrasës bashkohet me një grua për ta ndihmuar atë të gjejë babain e saj dhe të zbulojë misteret e prejardhjes së saj.
King Kong
10
HD

King Kong

2005

King Kong

Në vitin 1993 në Nju Jork, një producent ambicioz filmi, nxit punonjësit dhe aktorë e tij për të udhëtuar në “Ishullin e Kafkës”, ku aty ...
Stalingrad
7.1
HD

Stalingrad

2013

Stalingrad

Një bandë ushtarësh rus luftojnë për të mbrojtur një ndërtesë strategjike në qytetin e tyre të shkatërruar kundër ushtrisë të pamëshirshme gjermane.