Sofía Vergara

Bent
4
HD

Bent

2018

Bent

Në hetimin e tij të fundit privat, një ish-polic lidh një çështje vrasjeje me një konspiraci qeverie, ku janë të përfshirë agjentë të pandershëm ...
Four Brothers
6.9
HD

Four Brothers

Pasi nëna që i kishte adoptuar vritet në grabitjen e një ushqimoreje, vëllezërit Merser, gjaknxehte Bobi, i mprehti Ejnxhëll, biznesmeni familjar ...
Machete Kills
10
HD

Machete Kills

Qeveria Amerikane Rekruton Machete per te shkuar ne Meksike dhe mposhtur nje tregetar armesh qe do te leshoje nje rakete ne hapesire.
Hot Pursuit
4.8
HD

Hot Pursuit

Një oficere e policisë përfshihet në një aventurë kur i jepet një mision: të mbrojë vejushën e një trafikanti droge duke u përballur me kriminelë ...
Wild Card
7.8
HD

Wild Card

2015

Wild Card

Kur një truprojë e Las Vegasit me aftësi vdekjeprurëse dhe me probleme rreth kumarit hyn në telashe me një mafie, i mbetet një dramë e ...
Fading Gigolo
1
HD

Fading Gigolo

Fioravante vendos të bëhet Don Zhuan profesionist që të fitojë para për të ndihmuar mikun e tij të varfër, Murrein. Me Murrein që sillet si ...