Seth Rogen

The Guilt Trip
5.8
HD

The Guilt Trip

Teksa investuesi Endi Brjuster është gati për t’u nisur në udhëtimin e planifikuar të jetës së tij, një ndalesë e shkurtër në shtëpinë e së ëmës ...
The Disaster Artist
10
HD

The Disaster Artist

Kur Greg Sestero, një aktor filmash inspirues, njihet me të çuditshmin dhe të mistershmin Tomi Uizou në një kurs aktrimi, krijojnë një miqësi ...
This Is the End
6
HD

This Is the End

Është Fundi që ndjek gjashtë shokë të ngecur në një shtëpi pas një sërë ngjarjesh të çuditshme dhe katastrofike që shkatërrojnë Los Anxhelosin. ...
Neighbors 2: Sorority Rising
1
HD

Neighbors 2: Sorority Rising

Kur fqinjët e tyre të rinj bëhen një grup vajzash akoma më keq se vëllazëria që jetonte më parë aty, Meku dhe Keli bashkohen me ish-armikun e ...
Kung Fu Panda 3
9
HD

Kung Fu Panda 3

Duke vazhduar aventurat e tij legjendare, Pou duhet të përballet me dy kërcënime të jashtëzakonshme epike, një tw mbinatyrshme dhe një tjetër ...
The Interview
9.5
HD

The Interview

Dejv Skajlark dhe producenti Eron Rapoport drejtojnë një shfaqje personazhesh të famshëm të quajtur "Skajlark Sonte". Kur atyre u jepet një ...
Neighbors
10
HD

Neighbors

2014

Neighbors

Kelli dhe Meku kanë zbritur në një lagje të qetë bashkë me fëmijën e tyre të porsalindur, ndërkohë vëllezëria Delta Psi bëhen komshinjtë e tyre ...