Scott Eastwood

Pacific Rim: Uprising
10
HD

Pacific Rim: Uprising

Jake Pentecost, djali i Stacker Pentecost ribashkohet me Mako Mori për të drejtuar një gjeneratë të re të pilotëve Jaeger, duke përfshirë këtu ...
The Fate of the Furious
8.7

The Fate of the Furious

Vini re: Për shkak se kualiteti i zërit nuk është shumë i dëgjueshëm, po presim një cilësi më të qartë për t’u dëgjuar dhe do ta përkthejmë ...
Snowden (2016)
10
HD

Snowden (2016)

Monitorimet e fshehta të NSA bëhen publike nga zbuluesi Eduard Snouden, në formën e mijëra dokumenteve të klasifikuara….
Suicide Squad
8.5
HD

Suicide Squad

Një agjenci qeveritare sekrete rekruton super-kriminelët e burgosur për të ekzekutar misione sekrete qeveritare, në shkëmbim të mëshirës.
Mercury Plains
5.5

Mercury Plains

Një djalë në telashe arratiset në Meksikë dhe rekrutohet nga një grup paraushtarak adoleshentësh të cilët luftojnë kartelet e drogës. Ai e provon ...
The Longest Ride
10
HD

The Longest Ride

Pas një aksidenti automobilistikor, jeta e një çifti ndërthuret me një burrë të vjetër, teksa ai reflekton pas në kohë në dashurinë e tij të vjetër.