Sam Spruell

Sand Castle
10
HD

Sand Castle

Sand Castle zhvillohet gjatë pushtimit të Irakut, kur një ekip i ushtrisë amerikane mundohet të mbrojë një fshat të vogël.
Morgan (2016)
5.9
HD

Morgan (2016)

Një konsulente menaxhimi risku e një korporate duhet të vendosë t’i japë fund ose jo një qenieje njerëzore të krijuar artificialisht pasi ...
Taken 3
8.7
HD

Taken 3

2014

Taken 3

Ish operatori qeveritar Bryan Mills akuzohet per nje vrasje brutale te cilen ai nuk e kreu kurre e as qe deshmitare. Ndersa ai gjurmohet dhe ...