Robert Downey Jr.

Spider-Man: Homecoming
7.8
CAM

Spider-Man: Homecoming

Në vazhdim të ngjarjeve të filmit “Captain America: Civil War”, Peter Parker përpiqet të balancojë jetën e tij në gjimnaz me ...
Captain America: Civil War
9
HD

Captain America: Civil War

Nje incident con Avengers ne nje situate te pa pershtatshme, e cila pershkallezohet ne nje lufte midis aleateve te Iron Man dhe Captain America
Avengers: Age of Ultron
9.4
HD

Avengers: Age of Ultron

Kur Toni Stark perpiqet qe te rinis nje program paqeruajtes te pezulluar , gjerat shkojne keq dhe mbetet ne doren e Avengers qe te ...
Zodiac
9.5
HD

Zodiac

2007

Zodiac

Nje karikaturist në San Francisco shndërrohet në një detektiv amator, i fiksuar për të gjetur vasësin Zodiak.
The Judge
7.4
HD

The Judge

2014

The Judge

Avokati i madh i qytetit, Henk Palmer, kthehet në shtëpinë e tij të fëmijërisë ku babai i tij, gjykatësi i qytetit, dyshohet për vrasje. Henku ...