Rhys Darby

Jumanji: Welcome to the Jungle
7.7
HD

Jumanji: Welcome to the Jungle

Katër adoleshentë zbulojnë një tastierë të vjetër të një video loje dhe tërhiqen, në kuptimin e plotë të fjalës, në xhunglën e lojës, duke u ...
Hunt for the Wilderpeople (2016)
1

Hunt for the Wilderpeople (2016)

Një gjueti kombëtare urdhërohet pasi një djalosh jetim dhe kujdestari i tij arratisen në pyjet e egra të Zelandës së Re.