Regina Hall

Paid in Full
10
HD

Paid in Full

BAZUAR NË NJË HISTORI TË VËRTETË! Një djalë nga Harlemi, i detyruar të përballen me skenën e drogës në vitin 1980, ndërton një perandori të ...
Death at a Funeral
5.6
HD

Death at a Funeral

Kur patriarku i një familjeje mosfunksionale vdes, funerali i tij kthehet në një cirk familjar. Kufoma në vendet e gabuara, shantazh, shfaqje të ...
The Best Man Holiday (2013)
6.7
HD

The Best Man Holiday (2013)

Kur disa miq të universitetit mblidhen përsëri për pushimet e Krishtlindjeve ata zbulojnë se sa e lehtë është që rivalitetet dhe romancat e ...
When the Bough Breaks (2016)
4.4
HD

When the Bough Breaks (2016)

Një nënë bartëse e fëmijës së një çifti fiksohet në mënyrë të rrezikshme me babain e ardhshëm të fëmijës që ajo bart.
Barbershop: The Next Cut (2016)
5.9
HD

Barbershop: The Next Cut (2016)

Pas rritjes së dhunës në zonën jugore të Çikagos, Kelvin së bashku me miqtë e tij detyrohet që të provojë të ndalojë dhunën pasi marrin vesh për ...
Think Like a Man Too
5.5
HD

Think Like a Man Too

Të gjitha çiftet janë kthyer për një fundjavë në Las Vegas, por planet për një fundjavë romantike shkojnë mbrapsht kur aventurat e tyre të ...