Raeden Greer

The Last Exorcism Part II
4.0

The Last Exorcism Part II

Duke vazhduar aty ku filmi i fundit mbaroi, Nel Suitzer gjendet e tmerruar dhe e vetme ne Luizianen rurale. E kthyer ne sigurine relative te Nju ...
Maggie
5.6
HD

Maggie

2015

Maggie

Një vajzë adoleshente infektohet nga shpërthimi i një sëmundjeje e cila ngadalë i transformon të prekurit në zombi kanibalë. Përgjatë ...