Pedro Pascal

Kingsman: The Golden Circle
8.5

Kingsman: The Golden Circle

Pasi zyrat e tyre qendrore janë shkatërruar dhe bota po mbahet peng, udhëtimi i tyre i shpie ata në zbulimin e një organizate aleate spiunësh, në ...
Narcos
8.5

Narcos

2015

Narcos

Narcos tregon historine e karteleve te dhunshme te droges ne Kolumbi.
The Great Wall (2016)
8
HD

The Great Wall (2016)

Kur një tregtar mercenar u burgos brenda Murit të Madh, ai zbulon misterin që fshihet pas njërës prej mrekullive të botës. Pas rrethimit që vjen ...