Oscar Isaac

Annihilation
9
HD

Annihilation

Një biologe bën një marrëveshje të shkojë në ekspeditë në një vend të rrezikshëm, ku ligjet e natyrës tashmë nuk aplikohen më, për të zbuluar një ...
Agora (2009)
9
HD

Agora (2009)

Një dramë historike e vendosur në Egjiptin Romak, për filozofen Hypatia të Aleksandrisë dhe lidhjen e saj me skllavin e saj Davus, i cili është i ...
Agora
7.2

Agora

2009

Agora

Historia na dergon ne Egjiptin e lashte kur ishte nen perandorine Romake, ne shekullin e 4″t te eres tone., ku astrologo-filozofja e Aleksandrise ...
Robin Hood
6.7
HD

Robin Hood

2010

Robin Hood

Kjo është historia e një shigjetari në ushtrinë e Richard Zemër Luanit i cili lufton kundër pushtuesve francezë dhe bëhet një hero legjendar i ...
In Secret
8.1
HD

In Secret

2013

In Secret

Në Parisin e vitit 1860, Terezë Raken, një femër e bukur por e ndrydhur seksualisht, ngec në një martesë pa dashuri me kushëririn e saj, Kamilin, ...