Nick Frost

Tomb Raider
8
HD

Tomb Raider

Tomb Raider : Lara Croft, vajza e ashpër dhe e pavarur e një aventurieri të humbur duhet të testojë veten përtej limiteve të saj kur e gjen veten ...
The Huntsman: Winter’s War
8
HD

The Huntsman: Winter’s War

Teksa dy motra të liga përgatiten të pushtojnë një qytet; dy rojtarë, Gjyetari Erik, i cili kishte ndihmuar Borëbardhën në mposhtjen e Ravenës ...
Snow White and the Huntsman
6.1
HD

Snow White and the Huntsman

Para shume vitesh Mbretëresha e mrekullueshme Ravena vrau Mbretin natën e pare te tyre te martesës.. Tani i nevojitet një zemër e “virgjër” qe te ...
The World’s End
10

The World’s End

Pese shoke qe ribashkohen ne perpjekje per te bere diçka me te madhe se shetitja e tyre neper pijetore 20 vjet me pare behen pa dashje shpresa e ...