Nicholas Hoult

Rebel in the Rye
0
HD

Rebel in the Rye

Jeta e vështirë plot pengesa e autorit të suksesshëm J.D Salinxher i cili fitoi famë botërore me novelat e ti.
Sand Castle
10
HD

Sand Castle

Sand Castle zhvillohet gjatë pushtimit të Irakut, kur një ekip i ushtrisë amerikane mundohet të mbrojë një fshat të vogël.
Collide (2016)
9

Collide (2016)

Një udhëtar amerikan përfshihet në një rreth kontrabandistësh duke kërkuar t’i shpëtojë jetën të dashurës së tij.
Dark Places
10
HD

Dark Places

28 vite më parë akuzoi të vëllanë për vrasjen e mamasë dhe dy motrave. Asgjë nuk është si ta thonë të tjerët! Libi Dei kërkon të zbulojë të ...
Mad Max: Fury Road
10
HD

Mad Max: Fury Road

Në një vend të shkretë ku njerëzimi është skllav i ujit, dy rebelë mund të jenë në gjendje të vendosin rregullin: Maksi, një ish polic fjalëpak ...