Michael Paré

Battle of the Drones
4.7
HD

Battle of the Drones

Një grup mercenarësh të aftë e gjejnë veten të tradhëtuar nga qeveria amerikane dhe janë të detyruar të luftojnë rrugën e tyre nga një ekip i ri ...
The Vatican Tapes (2015)
9
HD

The Vatican Tapes (2015)

Një prift dhe dy kardinalë duhet të luftojnë shpirtin e djallit që ka pushtuar një vajzë të re.
Traded
10
HD

Traded

2016

Traded

Në "pazaret" e viteve 1880 në perëndim, një baba duhet të largohet nga ferma e tij për në qytetin Dodge për të shpëtuar vajzën e tij nga një ...
Assault on Wall Street
10
HD

Assault on Wall Street

Xhimi është një Nju Jorkez që bën një jetë normale, ka një punë ku paguhet mirë dhe një familje që kujdeset për të. Papritmas, çdo gjë ndryshon ...