Michael B. Jordan

Black Panther
10
HD

Black Panther

T’Challa, pas vdekjes të së atit, Mbretit të Wakanda, rikthehet në shtëpi në kombin Afrikan të izoluar dhe të avancuar nga ana ...
Creed
6.3
HD

Creed

2015

Creed

Ish Kampioni Botëror “Rocky Balboa” bëhet trajneri Adonis Xhonson "Krid", i biri i mikut të tij të ndjerë dhe ish rivalit Apollo Krid, i cili ka ...
Fantastic Four
7.9
HD

Fantastic Four

Historia e katër të rinjve që teletransportohen në një univers të rrezikshëm alternativ që ndërthur formën e tyre fizike në një mënyrë ...
That Awkward Moment
8.5
HD

That Awkward Moment

Tre shokë të ngushtë e gjejnë veten në situatën që kemi përjetuar të gjithë – në atë momentin çoroditës në çdo lidhje dashurie ku duhet të ...