Martin Freeman

Black Panther
10
HD

Black Panther

T’Challa, pas vdekjes të së atit, Mbretit të Wakanda, rikthehet në shtëpi në kombin Afrikan të izoluar dhe të avancuar nga ana ...
Seriali Sherlock
8.8

Seriali Sherlock

Veterani i luftës, Dr. Xhon Uatson, rikthehet në Londër në nevojë të një vendi për të qendruar. Ai takon Sherlock Holmes, një detektiv ...
The Hobbit: The Desolation of Smaug
8.6

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Xhuxhët, së bashku me Bilbo Begins dhe Gandalf Gri-në, vazhdojnë kërkimin e tyre për të rifituar Ereborin, atdheun e tyre, nga Smaug. Bilbo ...
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
10
HD

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Bilbo me miqtë e tij detyrohen të përfshihen në një luftë kundër një grupi luftëtarësh dhe ta ruajnë Malin e Vetmuar që të mos bjerë në duart e ...
Love Actually
10
HD

Love Actually

Ndjek jetët e tetë çifteve shumë të ndryshme në trajtimin e dashurive të tyre, në disa tregime të ndërlidhura me njëra-tjetrën, të gjitha të ...
The World’s End
10

The World’s End

Pese shoke qe ribashkohen ne perpjekje per te bere diçka me te madhe se shetitja e tyre neper pijetore 20 vjet me pare behen pa dashje shpresa e ...