Mark Ruffalo

Thor: Ragnarok
8.4
CAM

Thor: Ragnarok

Thor eshte i burgosur ne anen tjeter te universit dhe e gjen veten ne gare me kohen per tu kthyer ne Asgard per te ndaluar Ragnarok, shkaterrimin ...
Avengers: Age of Ultron
9.4
HD

Avengers: Age of Ultron

Kur Toni Stark perpiqet qe te rinis nje program paqeruajtes te pezulluar , gjerat shkojne keq dhe mbetet ne doren e Avengers qe te ...
Zodiac
9.5
HD

Zodiac

2007

Zodiac

Nje karikaturist në San Francisco shndërrohet në një detektiv amator, i fiksuar për të gjetur vasësin Zodiak.