Luke Evans

The Alienist
6.1

The Alienist

Crime reporter, John Moore, meets with psychologist, Dr. Laszlo Kreizler, to investigate a serial killer in New York during the late 19th century.
Professor Marston and the Wonder Women
0
HD

Professor Marston and the Wonder Women

Historia flet për psikologun Uilliam Molton Marson dhe marrëdhënien e tij shumëpalëshe me gruan dhe të dashurën e tij që frymëzojnë krijimin e ...
Blitz
6
HD

Blitz

2011

Blitz

Një vrasës policësh kërkon hakmarrje. Dy kolegë të rinj vendosin të bashkëpunojnë për të kapur kriminelin që po u vret kolegët. Nganjëherë ...
Beauty and the Beast
9.2

Beauty and the Beast

Adoptimi i përrallës “E bukura dhe bisha”, që flet një vajzë të bukur dhe një princ egoist, i cili ishte shndërruar në një bishë të ...
The Girl on the Train (2016)
6.7
HD

The Girl on the Train (2016)

Një grua e ndarë bëhet pjesë në një hetim për njerëz të humbur i cili do t’i trondisë jetën…
Fast & Furious 6
9.1
HD

Fast & Furious 6

Hobsi mbledh Brajanin dhe Dom-in në ekipin e tij për të mposhtur një kapo i cili drejton një organizatë shoferësh mercenarë nga 12 vende të ndryshme.