Louis Mandylor

Battle of the Drones
4.7
HD

Battle of the Drones

Një grup mercenarësh të aftë e gjejnë veten të tradhëtuar nga qeveria amerikane dhe janë të detyruar të luftojnë rrugën e tyre nga një ekip i ri ...
Code of Honor
9.7
HD

Code of Honor

Një ish ushtarak pasi i ka vdekur gruaja dhe djali gjate shkëmbit te zjarrit mes dy bandave kthehet te pastroj rrugët nga mafia. Ne te njëjtën ...