Logan Marshall-Green

Sand Castle
10
HD

Sand Castle

Sand Castle zhvillohet gjatë pushtimit të Irakut, kur një ekip i ushtrisë amerikane mundohet të mbrojë një fshat të vogël.
Snowden (2016)
10
HD

Snowden (2016)

Monitorimet e fshehta të NSA bëhen publike nga zbuluesi Eduard Snouden, në formën e mijëra dokumenteve të klasifikuara….
Devil
5
HD

Devil

2010

Devil

Një grup i njerëzve janë të bllokuar në një ashensor dhe Djalli misteriozisht është në mesin e tyre.