Kristen Wiig

Downsizing
0
HD

Downsizing

2017

Downsizing

Një satirë shoqërore në të cilën një njeri kupton se do të kishte një jetë më të mirë nëse do të zvogëlohej, duke u bërë pesë centimetra i gjatë, ...
mother!
7.3

mother!

2017

mother!

A couple’s relationship is tested when uninvited guests arrive at their home, disrupting their tranquil existence.
Despicable Me 3
8.4
CAM

Despicable Me 3

Gru takohet me vëllain e tij binjak, simpatik, të gëzuar dhe më të suksesshëm, i cili dëshiron të bashkohet me të për një goditje të fundit kriminale.
Masterminds (2016)
5.7
HD

Masterminds (2016)

Një roje në një kompani furgonësh të blinduar në pjesën jugore të SHBA-së, organizon një nga grabitjet më të mëdha bankare në historinë e ...
The Diary of a Teenage Girl
6.9
HD

The Diary of a Teenage Girl

The Diary of a Teenage Girl flet per një artiste adoleshente që jeton në San Françiskon e viteve ’70 fillon një marrëdhënie me të dashurin ...
Zoolander 2
10
HD

Zoolander 2

Ish modelët Derek Zulender dhe Hensel rikthehen në botën e modës pas një pushimi të gjatë. Ata do të përballen me misterin e vrasjes të shumë ...
The Skeleton Twins
6.8
HD

The Skeleton Twins

Duke iu shmangur të dy vdekjes rastësisht në të njëjtën ditë, dy binjakë që nuk flisnin prej kohesh ribashkohen me mundësinë për ta rregulluar ...