Kit Harington

Game of Thrones
9.3

Game of Thrones

Shtatë familje fisnike luftojnë për kontrollin e tokës mitike të Westeros. Fërkimi midis shtëpive çon në luftë të plotë. Të gjitha keto nderkohe ...
Brimstone
7.5

Brimstone

2016

Brimstone

Një grua kthehet në një të arratisur kur ajo akuzohet gabimisht për një krim që nuk e ka kryer dhe është nën gjuetinë e një predikuesi hakmarrës…
Pompeii
10

Pompeii

2014

Pompeii

Në shekullin 79 E.S., Milo, një skllav i kthyer gladiator e gjen veten në garë kundër kohës për të shpëtuar vajzën e ëndrrave, bukuroshen Kasia, ...
Seventh Son
10
HD

Seventh Son

I riu Tomas bëhet nxënësi i Hijes së asaj zone për të mësuar si të luftojë kundër shpirtrave të këqinj. Sfida e tij e parë e madhe vjen kur e ...