Karl Urban

Bent
4
HD

Bent

2018

Bent

Në hetimin e tij të fundit privat, një ish-polic lidh një çështje vrasjeje me një konspiraci qeverie, ku janë të përfshirë agjentë të pandershëm ...
Thor: Ragnarok
8.4
CAM

Thor: Ragnarok

Thor eshte i burgosur ne anen tjeter te universit dhe e gjen veten ne gare me kohen per tu kthyer ne Asgard per te ndaluar Ragnarok, shkaterrimin ...
Pathfinder (2007)
7
HD

Pathfinder (2007)

Djali qe do të vinte me emrin “Fantazme” ishte me një grup koloni vikinge e cila planifikonte të shpërndante popullaritetin e saj. Anija e tyre ...
Pete’s Dragon (2016)
1
HD

Pete’s Dragon (2016)

Aventurat e një djali jetim të quajtur Pit dhe shokut të tij të ngushtë Eliot, i cili për rastësi është një dragua.
Star Trek Beyond
7.4

Star Trek Beyond

Skuadra e anijes ‘Entëprajs’ zbulon arritjet më të larta të hapësirës së paeksploruar, ku ndeshet me një armik të ri e të ...
The Loft
6.3
HD

The Loft

2014

The Loft

Pesë burra të martuar vendosin të ndajnë bashkë një apartament në çati, një vend ku mund të mbajnë lidhjet e fshehta dhe të plotësojnë fantazitë ...
Priest
10
HD

Priest

2011

Priest

Një prift vepron kundër urdhrave të kishës në mënyrë që të shpëtojë mbesën e tij e cila është grabitur nga vampirët.