Karen Gillan

Jumanji: Welcome to the Jungle
7.7
HD

Jumanji: Welcome to the Jungle

Katër adoleshentë zbulojnë një tastierë të vjetër të një video loje dhe tërhiqen, në kuptimin e plotë të fjalës, në xhunglën e lojës, duke u ...
Guardians of the Galaxy Vol. 2
6.7
CAM

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Vendosur në sfondin e Kasetës Fantastike #2, “Guardians of the Galaxy Vol.2” vazhdojnë aventurat e skuadrës, teksa ata zbulojnë misterin e ...
In a Valley of Violence (2016)
6.0

In a Valley of Violence (2016)

Një i huaj misterioz dhe sulm i papritur dhune e kthen një fshat të qetë në një strofull hakmarrjeje të përgjakshme.
Oculus (2013)
10

Oculus (2013)

Një vajzë mundohet të shfajësojë vëllain e saj, i cili është dënuar për vrasje, duke provuar se krimi është kryer nga një fenomen i mbinatyrshëm.
Guardians of the Galaxy
7
HD

Guardians of the Galaxy

Pasi ka vjedhur një sferë qiellore në hapësirën e largët, Piter Kuil me origjinë nga Toka, bëhet objektivi kryesor i të keqit Ronan, që kërkon të ...