Julianne Moore

Kingsman: The Golden Circle
8.5

Kingsman: The Golden Circle

Pasi zyrat e tyre qendrore janë shkatërruar dhe bota po mbahet peng, udhëtimi i tyre i shpie ata në zbulimin e një organizate aleate spiunësh, në ...
Next
10

Next

2007

Next

Las Vegas showroom magician Cris Johnson has a secret which torments him: he can see a few minutes into the future. Sick of the examinations he ...
Seventh Son
10
HD

Seventh Son

I riu Tomas bëhet nxënësi i Hijes së asaj zone për të mësuar si të luftojë kundër shpirtrave të këqinj. Sfida e tij e parë e madhe vjen kur e ...
Don Jon
6.6
HD

Don Jon

2013

Don Jon

Një djalë nga New Jersey i përkushtuar për familjen e tij, shokët, dhe kishën, zhvillon pritjet jorealiste nga shikimi pornografisë dhe punon për ...
Assassins
6.7

Assassins

1995

Assassins

Assassin Robert Rath arrives at a funeral to kill a prominent mobster, only to witness a rival hired gun complete the job for him — with ...