John Goodman

Atomic Blonde
9.2
HD

Atomic Blonde

Një agjente zbulimi e MI6-ës dërgohet me mision në Berlin gjatë Luftës së Ftohtë për të zbuluar vrasjen e një agjenti dhe për të marrë listën e ...
Transformers: The Last Knight
9
CAM

Transformers: The Last Knight

Njerëzit dhe Transformuesit janë në luftë, kryesuesi Optimus është larguar. Çelësi për të shpëtuar të ardhmen tonë gjendet i groposur në sekretet ...
Sea of Love
10
HD

Sea of Love

Një detektiv duke duke hetuar një seri te vrasjeve , ai involvohet me një grua që mund të jetë fajtorja.
Kong: Skull Island
10
CAM

Kong: Skull Island

Një grup shkencëtarësh eksplorojnë ishullin e humbur të kafkës ku përballen me mbretin Kong.
Flight
7.3
HD

Flight

2012

Flight

Një pilot shpëton pothuajse të gjithë pasagjerët e tij nga një mosfuksionim i aeroplanit i cili u rrëzua, por pas një hetimi të aksidentit ...