Joe Pesci

Once Upon a Time in America
8.4
HD

Once Upon a Time in America

Një ish gangster çifut kthehet pas 30 vjetësh në Manhatanin lindor, ku edhe një herë duhet të përballet me fantazmat dhe pendimet e jetës së vjetër…
Home Alone 2: Lost In New York
8.2
HD

Home Alone 2: Lost In New York

Një vit pasi Kevinin e harruan në shtëpi dhe iu desh të perballej me dy hajdutë, aksidentalisht ai e gjen veten në qytetin e Nju Jorkut dhe takon ...
Home Alone
8.5

Home Alone

1990

Home Alone

Një djalë 8-vjeçar, të cilin familjarët e harrojnë aksidentalisht në shtëpi kur nisen me avion për Krishtlindje në Francë, duhet të mbrojë ...
Casino
0

Casino

1995

Casino

The life of the gambling paradise – Las Vegas – and its dark mafia underbelly.