Jesse Eisenberg

Rio 2
10

Rio 2

2014

Rio 2

It’s a jungle out there for Blu, Jewel and their three kids after they’re hurtled from Rio de Janeiro to the wilds of the Amazon. As ...
Batman v Superman: Dawn of Justice
9.8
HD

Batman v Superman: Dawn of Justice

Kanë kaluar pothuajse dy vite që kur Supermeni u ndesh me Zodin në një betejë kolosale që shkatërroi qytetin e Metropolisit. Humbja e jetëve dhe ...