Jay Chou

Initial D (2005)
10
HD

Initial D (2005)

Pasi fitoi garën e tij të parë, Takumi përqendrohet tek garat me Drift, një sport që ai e ka përsosur pa vetëdije duke shpërndarë djathë me ...
True Legend (2010)
6.4

True Legend (2010)

Su Qi-Eri heq dorë nga jeta e tij si Gjeneral i shquar i Dinastisë Qing në mënyrë që të ndjekë ëndrrën e tij që të ketë një familje si dhe të ...