Jason Momoa

Justice League
9
HD

Justice League

Duke marrë shkas nga rikthimi i besimit të tij tek njerëzimi dhe i frymëzuar nga veprimi egoist i Superman, Bruce Wayne krijon një aleate të re, ...
Sugar Mountain (2016)
5
HD

Sugar Mountain (2016)

Dy vëllezër, të nënshtruar ndaj fatit të tyre, mashtrojnë për një zhdukje në botën e egër të Alaskës në mënyrë që të kenë një histori të ...
Road to Paloma
6.1
HD

Road to Paloma

“Ujku” nje amerikan vendas ne ndjekje te vrasesve te se emes ne Ameriken perendimore me motorrin e tij do zbuloje se dhe hakmarrja e ka nje kosto.