James McAvoy

Gnomeo & Juliet
10
HD

Gnomeo & Juliet

Kopshtet fqinje të Montageve dhe kapuleteve janë në lufte me njëri-tjetrin, mirëpo edhe pse janë në dy familje të ndryshme Gnomeo dhe Zhulieta ...
Atomic Blonde
9.2
HD

Atomic Blonde

Një agjente zbulimi e MI6-ës dërgohet me mision në Berlin gjatë Luftës së Ftohtë për të zbuluar vrasjen e një agjenti dhe për të marrë listën e ...
Arthur Christmas (2011)
7.1
HD

Arthur Christmas (2011)

Arturi vendoset në një mision me babain e Nikut për të i’a dërguar një dhuratë një vajzeje të re për më pak se 2 orë.
Atonement (2007)
7.8
HD

Atonement (2007)

Mund të imagjinoni vetëm të vërtetën. Në ditën më të nxehtë të verës së vitit 1935, trembëdhjetë vjeçarja Brajoni Talis shikon motrën e saj më të ...
The Disappearance of Eleanor Rigby: Them
6.3
HD

The Disappearance of Eleanor Rigby: Them

Historia e një çifti që mundohen të gjejnë jetën dhe dashurinë e dikurshme që venitet pas një fatkeqësie në familjen e tyre.
The Disappearance of Eleanor Rigby: Him
10
HD

The Disappearance of Eleanor Rigby: Him

Treguar nga prespektiva e mashkullit, vjen historia e një çifti që mundohen të gjejnë jetën dhe dashurinë e dikurshme që venitet pas një ...
The Disappearance of Eleanor Rigby: Her
7.0
HD

The Disappearance of Eleanor Rigby: Her

Treguar nga prespektiva e femrës, vjen historia e një çifti që mundohen të gjejnë jetën dhe dashurinë e dikurshme që venitet pas një fatkeqësie ...