James Franco

The Disaster Artist
10
HD

The Disaster Artist

Kur Greg Sestero, një aktor filmash inspirues, njihet me të çuditshmin dhe të mistershmin Tomi Uizou në një kurs aktrimi, krijojnë një miqësi ...
Spider-Man
9.8

Spider-Man

2002

Spider-Man

After being bitten by a genetically altered spider, nerdy high school student Peter Parker is endowed with amazing powers.
Oz: The Great and Powerful (2013)
6.3
HD

Oz: The Great and Powerful (2013)

Oskar Digsi, një magjistar amator dhe i djallëzuar që punon në një cirk diku në Kansas, hipën në balonën e tij dhe përfundon në Vendin e Ozit. ...
Why Him? (2016)
9
CAM

Why Him? (2016)

Nje baba formon nje rivalitet me te dashurin e pasur te vajzes se tij.
This Is the End
6
HD

This Is the End

Është Fundi që ndjek gjashtë shokë të ngecur në një shtëpi pas një sërë ngjarjesh të çuditshme dhe katastrofike që shkatërrojnë Los Anxhelosin. ...
Spring Breakers
7.8

Spring Breakers

Katër shoqe, në të njëjtin universitet, mezi presin të kalojnë pushimet pranverore në plazhet e Floridës. Problemi është se asnjëra nuk ka para ...
The Interview
9.5
HD

The Interview

Dejv Skajlark dhe producenti Eron Rapoport drejtojnë një shfaqje personazhesh të famshëm të quajtur "Skajlark Sonte". Kur atyre u jepet një ...