Jack Black

The Polka King
0
HD

The Polka King

Këngëtari i famshëm i polkës, i ardhur nga Polonia, vendos të bëhet i famshëm në Amerikë, në vendin e mundësive. Por, gabimet ndjekin ...
Jumanji: Welcome to the Jungle
7.7
HD

Jumanji: Welcome to the Jungle

Katër adoleshentë zbulojnë një tastierë të vjetër të një video loje dhe tërhiqen, në kuptimin e plotë të fjalës, në xhunglën e lojës, duke u ...
Kung Fu Panda 3
9
HD

Kung Fu Panda 3

Duke vazhduar aventurat e tij legjendare, Pou duhet të përballet me dy kërcënime të jashtëzakonshme epike, një tw mbinatyrshme dhe një tjetër ...
The D Train
5.0
HD

The D Train

Kryetari i komitetit të ritakimit për shkollën e mesme udhëton në Los Anxhelos për të gjetur djalin më popullor të klasës së tij të maturës dhe i ...
King Kong
10
HD

King Kong

2005

King Kong

Në vitin 1993 në Nju Jork, një producent ambicioz filmi, nxit punonjësit dhe aktorë e tij për të udhëtuar në “Ishullin e Kafkës”, ku aty ...
Waterworld
0

Waterworld

1995

Waterworld

In a futuristic world where the polar ice caps have melted and made Earth a liquid planet, a beautiful barmaid rescues a mutant seafarer from a ...