Hugh Jackman

The Greatest Showman
8.2

The Greatest Showman

The story of American showman P.T. Barnum, founder of the circus that became the famous traveling Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus.
X-Men
10
HD

X-Men

2000

X-Men

Dy mutantë rekrutohen në një akademi private për llojin e tyre skuadra e superheronjve e të cilës duhet të përballet me një grup terrorist me të ...
Someone Like You…
6.1
HD

Someone Like You…

Pasi është braktisur nga i dashuri i saj, një informatore e një programi talentesh shkruan një artikull mbi zakonet e meshkujve. Gjë e cila i jep ...
X-Men Origins: Wolverine
10
HD

X-Men Origins: Wolverine

Filmi tregon historinë e së kaluarës epike, të dhunshme dhe romantike të Ulverinit, marrëdhënien e tij komplekse me Viktor Krid ose Dhëmbë-Kordha ...
Logan
8.5
HD

Logan

2017

Logan

Në të ardhmen e afërt, Logan i plakur kujdeset për Profesor-X i cili është i sëmurë rëndë diku në kufirin Meksikan. Tentativa e Loganit për tu ...
Logan (2017)
8.3
CAM

Logan (2017)

Në të ardhmen e afërt, Logan tashmë i plakur kujdeset për Profesorin X të sëmurë, në një strofull në kufirin Meksikan. Por, përpjekjet e Logan ...
Les Misérables
10

Les Misérables

Zhan Valzhani, i njohur si i Burgosuri 24601, lirohet nga burgu dhe e thyen lirimin me kusht për të krijuar një jetë të re për veten e tij ...
Prisoners
9.3
HD

Prisoners

2013

Prisoners

Kur vajza e Keller Dover dhe shoqja e saj zhduken, ai e merr çështjen në duart e tij ndërkohë që policia ndjek pista të ndryshme. Por sa larg do ...
Real Steel
9.6
HD

Real Steel

2011

Real Steel

Në të ardhmen, boksi nga robotët është në krye të të gjithë sporteve. Një promovues në vështirësi mendon se ka gjetur një kampion tek robotët e ...
Chappie
6.9
HD

Chappie

2015

Chappie

Pasi rrëmbehet që në lindje nga kriminelët, Çapi bëhet djali i adoptuar në një familje të çuditshme dhe të ç’rregullt. Çapi ka dhunti nga natyra, ...