Helena Bonham Carter

The King’s Speech
8.0
HD

The King’s Speech

Kjo është historia e Mbretit( king ) George VI të Britanisë, fronit te tij dhe terapistit të fjalimeve( speech ) i cili e ndihmoi monarkun të ...
Les Misérables
10

Les Misérables

Zhan Valzhani, i njohur si i Burgosuri 24601, lirohet nga burgu dhe e thyen lirimin me kusht për të krijuar një jetë të re për veten e tij ...
Cinderella
8.1
HD

Cinderella

2015

Cinderella

Pasi i ati ndërron jetë, Ela e re e gjen veten në mëshirën e njerkës së keqe dhe vajzave të saj. Por ajo nuk do të humbi kurrë shpresat, pasi ...
The Lone Ranger
6
HD

The Lone Ranger

Luftëtari autokton Amerikan Tonto rrëfen të pathënat e historisë, që transformuan Xhon Reid, një njeri i ligjit, në një legjendë të drejtësisë.