Girish Kulkarni

Kaabil
9.8
HD

Kaabil

2017

Kaabil

Historia e një njeriu që jetoi, qeshi dhe dashuroi si çdokush në këtë botë. Deri kur një ditë, një tragjedi e tmerrshme i erdhi në familje. I ...
Dangal (2016)
8.7
HD

Dangal (2016)

Historia e vërtetë e ish mundësit Mahavir Singh Phogat dhe ndeshjet e dy bijave të tij drejt lavdisë në sportin e mundjes.