Gina Rodriguez

Annihilation
9
HD

Annihilation

Një biologe bën një marrëveshje të shkojë në ekspeditë në një vend të rrezikshëm, ku ligjet e natyrës tashmë nuk aplikohen më, për të zbuluar një ...
The Star
8.4

The Star

2017

The Star

A small but brave donkey and his animal friends become the unsung heroes of the greatest story ever told, the first Christmas.
Deepwater Horizon (2016)
6.8

Deepwater Horizon (2016)

Deepwater Horizon eshte nje histori e vendosur ne platformen e shpimit Deepwater Horizon e cila shpertheu ne prill 2010 dhe krijoi rrjedhjen me ...