Gerard Butler

Attila
10
HD

Attila

2001

Attila

Legjenda flet për një udhëheqës të madh, i cili do të gjejë shpatën e Zotit të Luftës, dhe me të do të sundojë botën. “Gerard Butler” ...
P.S. I Love You (2007)
10

P.S. I Love You (2007)

A young widow discovers that her late husband has left her 10 messages intended to help ease her pain and start a new life.
London Has Fallen
8.8
HD

London Has Fallen

Ne Londer per funeralin e Kryeministrit Mike Banning zbulon nje komplot per te zhdukur te gjithe liderat e botes
Gods of Egypt
8.7
HD

Gods of Egypt

Një hajdut i zakonshem i bashkohet nje perëndie në udhëtimin e tij nëpër Egjipt
Olympus Has Fallen
5.8
HD

Olympus Has Fallen

Nje grup i vogel ekstremistesh, te armatosur deri ne dhemb. Te stervitur rreptesisht, vendosin nje prite ne mes te dites ne shtepine e bardhe dhe ...