Forest Whitaker

Black Panther
10
HD

Black Panther

T’Challa, pas vdekjes të së atit, Mbretit të Wakanda, rikthehet në shtëpi në kombin Afrikan të izoluar dhe të avancuar nga ana ...
Panic Room
0

Panic Room

2002

Panic Room

Trapped in their New York brownstone’s panic room, a hidden chamber built as a sanctuary in the event of break-ins, newly divorced Meg ...
The Great Debaters (2007)
7.6
HD

The Great Debaters (2007)

Një dramë e bazuar në historinë e vërtetë të Melvin B. Tolson, një profesor i kolegjit Uajli të Teksasit. Në vitin 1935, ai inspiroi studentët të ...
Southpaw
9.3
HD

Southpaw

2015

Southpaw

Billy Hope do t’i ndryshojë jeta në mënyrë tragjike pasi gjen gruan e të vdekur dhe më pas i pafuqishëm dhe i dëshpëruar i drejtohet alkoolit dhe ...
Taken 3
8.7
HD

Taken 3

2014

Taken 3

Ish operatori qeveritar Bryan Mills akuzohet per nje vrasje brutale te cilen ai nuk e kreu kurre e as qe deshmitare. Ndersa ai gjurmohet dhe ...